tijdschriften, boeken, dagbladen,
ADO merchandise, Staatsloterij, 
Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, 
voetbaltickets, partytickets,
kantoorartikelen, cartridges, 
tabak, Mister Pay (spoedbetalingen),
Western Union (betalingen buitenland),
wenskaarten, vuurwerk, luxe pennen
opladen OV-chipkaart en ... nog veel meer!

Cadeaukaarten

Geef een cadeaukaart!

Op zoek naar een passend cadeau? Geef een cadeaukaart! Met ruim 70 cadeaukaarten in het assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Wat dacht u van bijvoorbeeld een V&D cadeaukaart, iTunes Giftcard of een high tea? Koop nu bij ons in de winkel een passend cadeau!

Wat is een cadeaukaart?
De cadeaukaart is de opvolger van de papieren cadeaubon. Een cadeaukaart is een plastic pas die u met ieder bedrag tot € 150,- kunt activeren, het tegoed kan vervolgens in één keer of in delen worden besteed.
Daarnaast zijn er ook cadeaukaarten met een vastgestelde waarde die recht geven op een leuke belevenis zoals een bezoek aan het casino, een etentje of een hotelovernachting.

Waar kunt u een cadeaukaart besteden?
Een cadeaukaart van een bepaalde winkelketen (bijvoorbeeld V&D) is alleen bij de betreffende winkelketen te besteden. Een Nationale EntertainmentCard is een meer algemene cadeaukaart en is bij meerdere winkels te besteden. Een GifFor2 kan alleen bij bepaalde locaties verzilverd worden. Op Primera.nl staat bij elke cadeaukaart precies aangegeven waar de betreffende cadeaukaart verzilverd kan worden.BESTELLEN
De cadeaukaarten kunt u nog niet online bestellen. Alle kaarten zijn wel bij ons in de winkel te koop of geef uw bestelling door per mail/telefonisch.


BEDRIJVEN

Heeft u veel kaarten nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Voor bedrijven zijn ook de VVV-bonnen beschikbaar, vanaf €5,- Deze worden mooi voor u ingepakt.
U kunt ook op rekening bestellen. Neem ook hiervoor contact met ons op via info@primeradenhaag.nl


LEVERTIJD
Op werkdagen vóór 12 uur 's middags besteld betekent de volgende werkdag in huis. Je kunt er ook voor kiezen om de cadeaukaart direct bij de ontvanger te laten bezorgen.
Wij doen ons uiterste best de bestelling op de gewenste datum aan te bieden. Vanaf moment van verzending ligt uw bestelling in handen van PostNL. Wij hebben vanaf dat moment geen invloed op de bezorgdatum. 

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil de aanbiedingen en acties ontvangen.